Wednesday, January 19, 2011

yes2..Raya Cina mau pulang


Assalamualaikum kawan2..

yehaaaaa..esok cuti..dapat jugak aku buat post ni..kalau hari kuliah susah sikit nak buat post ni..maklumla kerja kat kelas makin manyak maaaaaaa..otak pon makin pusing2 sudah..wawawa..tak pe bersusah2 dahulu bersenang2 kemudian..kan2..

ape yang penting kawan2 ?
jawapanya cuti...ngeeee..apa kes ngan aku ni kan..peace!

sebenarnya aku nak bagitau korg aku dah beli tiket utk balik raya cina ni..yeayyyy!
dah cuti seminggu aku balik la..kalo tak cuti 4 hari jer..excited gak bila taw raya cina cuti seminggu..:))

and yang paling penting nanti aku balik ngan adik, kak aku dan beliau..best2..
tak sabo rasanya nak jumpa mak ayah aku..kesian bila pikir mak ayah aku duduk berdua ja sekarang..uwaaaaa..takpe la mak..kami anak2 bagi peluang mak ayah honeymoon pulak lepas dah jaga kami 9 beradik..ni laa masa utk mak ayah rehat2..goyang2 k
aki..ekekekeke

tak sabar jugak nak tgk anak buah aku yang ke6..abang aku kata namanya Muhammad Darwisyh Amsyar..aku dengan enaknya kata kat abg aku nama anak hang macam teori Darwin..muahahaha..Darwisyh tu aku dah lupa maksudnya..Amsyar tu yang cergas..memang cergas betol la kot asyik tendang perut Ibu kamu ja dulu..:))
agak2 anak aku nanti nak letak nama apa ea?? kikiki..tergediks suda..




ni la tiket bas aku..nanti sebelom naik bas kena pegi kaunter dia dulu tukar tiket ni..ntah aku pon tak kompom napa dia buat mcm ni..



pic from mr.google


bas yang bakal aku naik..dah banyak kali aku naik bas ni..
best bangat2 seat dia sangat empuk sampai kekadang tu brenti kat RnR pon aku tak perasan..btol tak tipu..ekeke




selingan..ni dalam kuliah Falsafah Pendidikan..


ok kawan2..sekian sampai sini dulu..sampai ketemu di lain waktu yah..pasni aku nak jengah2 blog org pulak..nak cuci mata..papai

4 comments:

aNnE said...

bas 2 tingkat..syok2..relax..hehe

nida husna said...

ekeke,, memang best :)

RedVixen said...

seronoknya cuti...
ipg Sultan Mizan tak cuti. sedeh aku. T_T

nida husna said...

wawawa,,kesian2,,pegi jer HEP,,mengamuk kat situ,,haha

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers