Tuesday, January 25, 2011

cuti-cuti malaysia @ i CITY

Assalamualaikum..

Alhamdulillah dapat jugak aku buat post hari nih.. kali ni aku nak story pasal aku pegi ICT hari tuh..Kak Farahin yang bawak aku and Fira pegi..mekacih manyak2 akak..kalo akak tak bawak kompom saya tak sampai lagi tempat nih...hahahaha..jakun gila aku..orang lain dah pergi 2 3 kali..aku pulak baru 1st time..ekekeke

takpe2 yang penting aku dah sampai ICT..selama ni dok dengar je kan.. ingatkan nak tunggu pegi ngan suami ja tapi rasa macam lama sangat la pulak..nak pegi ngan pakwe mak tak kasi malam2..muahahaha..so, dapat pegi ngan kak farahin pon best sgt2..

ktorg pegi sini dalam pukul 1o lebih la.. tu pon ada gak part sesat sebab akak tersilap jalan..ekekeke..bila dah sampai aku and fira pon macam rusa masuk kampung je..terpegun melihat kecantikan ICT nih..romantik tu dengan lampu2 semua..kalo dating best ni..hikhikhik..



pengambaran pertama kat pokok kaktus..sampai ja terus kuarkan kamera..



cantik giles2 kat sini..alaaaa..korg semua mesti pernah sampai kan kat sini..aku je agak ketinggalan..hehe



nak masuk dalam rumah salji tu..tapi duit yelleeee..elaun pon tak masuk lagi..sodeh2..lagipon ktorg tak plan pon nak datang sini..idea spontan masa kat umah kak farahin..
takpe2 nanti nak datang lagi..tak kira nak masuk jugak rumah salji tu..ngeeee



eh2..asyik muka aku jer kan..mesti dah boring tgk muka nih..ekekeke



alolololo..cutenya fira kawan kite ni..



fira and kak farahin..

tq manyak2 akak sbb bawak ktorg jalan2..

sebenarnya ada lagi tempat lagi yang ktorg pergi..nanti kalo ada masa aku buat post lagi..
ok2 nak sambung buat keje ustazah hanan pulak..tata



3 comments:

KUREKURE COMEL said...

seronokny tuan blog...comel je...hehehe

bunga said...

cantik..

nida husna said...

kikikikiki :)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers