Wednesday, January 19, 2011

aku perempuan..

Assalamualaikum...
dah pukul 4.54am ni..mata aku tak pejam2 lagi..wawawa..blog punya pasal..
entah kenapa tadi tiba2 ja rasa nak tukar layout baru..sebab aku rasa mcm yang lama tu serabut sikit..berat pulak tuh..ekeke..yang ni aku suka..simple..bagi aku la..puas aku dok mencari layout pink tadi..last2 jumpa jugak kat sini..

haaa..baru pinky cket..lembut2 gitu..sesuai la cket dengan jiwa keperempuanan aku nih..haha
cuma header tuh ja..tak penah lawa..nanti aku adjust lain part tuh..janji dah settle layout baru aku..
baru boleh tido dengan senang hati..ekekeke..

oklah..nak rehatkan mata aku ni pulak..kang terlajak subuh naya..tata :))

13 comments:

Kassim Ahmad said...

tidoo tidooo.. heehe :P

aimi nadiah said...

wuih.. semngat tukarlayout smpai tdo lmbt.. hehe..

nida husna said...

wawawa,,kalo hari cuti mmg kena gunakan sebaiknya,,:))

noraim said...

nice one :)

nida husna said...

noraim : mekacih :)

P0polita said...

sangat suke polkadot dan pink!! huhu

nida husna said...

popolita : kite pon suka jugak,, :)

nelly said...

lawa header dan layout !
suka lah . .

nida husna said...

maceh nelly syg,,,ekeke

Miecyber said...

Aku lelaki..lalalallala

Iran haramkan penjualan hadiah Valentine Day

Syed Hilmi Syed Yahya said...

waa...sngup tido lewt semata2 nk cari layout wane pink,,,hehe

nida husna said...

nak seribu daya,,wahahaha

sissyira said...

salam


yup, ini nampak kemas dan laju je loading tadi :D

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers