Friday, January 14, 2011

tak da kerja cari kerja


salam semua...
uwaaaa..dah pukul 2:48am ni tapi tak rasa nak tido lagi..maklumla petang tadi dah ke London sepuas2nya..ekekeke..kalo bab2 tido petang tu jangan cite la..memang keje aku..haha..teruk kan..tu yang pipi makin bulat tuh..dah habit nak buat macam mana..eh2..salahkan habit pulak..:))

actually aku dah boring sangat ni tatau nak buat apa..my roommate pon duk buat hape entah ngan lappy dia tuh..beliau pon da tido..beliau??? ekeke..so, aku sorang je laaaa ni...

tetiba rasa nak update blog pulak..takde apa pon aku nak cerita cuma nak tunjuk gambar2 yang aku dah edit guna photoshop tadi..hehehe..aku taw la tak lawa tapi dah boring kan..aku buat jugak la..pastu rasa nak upload pulak :))



pic 1
(huwaaaaaaa no cmmment)



pic 2


pic 3



pic 4



pic 5



aku buat semua ni guna photoshop..jangan gelak yer sebab mmg tak lawa pon :))

oklah..dah pukul 3 lebih ni..rasa nak tido pulak..pening2 esok nak ikut fira n fiza pergi alamanda ke nak duk kat bilik jer???

2 comments:

nelly said...

pandainya edit . . .

nelly tak reti .
haha

nida husna said...

nelly: ni pon edit2 ayam jer..hahaha..ade ke edit2 ayam

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers