Thursday, January 27, 2011

cuti-cuti malaysia @ wet world shah alam

Assalamualaikum...

hari ni aku bersiaran semula..lega tugasan untuk minggu ni semua dah habes..esok sehari je lagi kena pergi kelas..lepas tu balik..yezzzzza..windu rumah bangat2..
esok kat kelas kompom otak aku kat rumah jer..takdanya nak bagi perhatian sangat..muahahahaha..rasanya bukan aku sorang je kot macam tu..

okeh2..kali ni aku buat post pasal wet world pulak..tempat nih aku pergi ngan kak farahin jugak..dia yang bwak..lagipon dekat je ngan rumah akak..

dulu aku tak taw pulak kat shah alam ada tempat mandi2 macam tuh..lepas akak cakap baru aku taw..pastu dengan excitednya ajak akak pegi..bestnyeeeeeer kawan ngan akak..tq akak..




kat depan wet world..tempat ni best sangat..tapi macam tak ramai sangat orang hari kami pegi tu..



testing2 amik gambar dulu..



masuk dalam ni kena pakai tiket nih..



aku n akak yang cantik



sebelum mandi tangkap gambar puas2 dulu..time mandi tak de sapa nak ambilkan..suma syok nak main air jer..ekekeke



da puas mandi suma..tempat ni tutup pukul 7..pukul 6.30 semua dah kene keluar..



kat sebelah wet world tu ada aquarium..tempat org jual manyak ikan..macam2 jenis ada..ramaijugak orang masuk tgk ikan2 kat sini..



kat aquaritorium ni pun ada ikan..besau2..tapi bukan untuk dijual..nak tengok boleh :))



lepas tu pergi semayang maghrib kat masjid shah alam..masjid sultan solahudin abdul aziz shah..1st time jugak pergi masjid ni..

dah siap semayang terus ke ict..

ok full stop..next entri pulak :))

3 comments:

neni izazi said...

neni duduk shah alam 3 tahun tapi xpernah mandi kt wetworld..

nida husna said...

neni nanti kita oergi sesame,,ekeke

fara feroza said...

member kate tmpat ni best..memang nak pegi pun nnti..:)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers