Thursday, January 13, 2011

adakah anda layak mengundi???

salam semua..rasa macam dah lama pulak aku tak updet blog nih..tetibe rasa rindu nak menulis..eceh, bajet macam dah berbulan2 kan..walhal baru berapa hari aku tak update..hihihi
dah masuk semester baru nih memang tak boleh rilex dah la..tiap2 hari ada je keje yang kena buat..sebab tu la tak sempat nak update..malam ni pon aku update sebab esok tak de apa2 yang aku kena present..yahooo..bestnyee..tambah2 esok ada subjek edu jer..tu pon kuliah bukan tutorial..best2..so, esok boleh rilex2 sikit la..kalo tak esok ada subjek PIM ustazah hannan tapi dia ada keje pulak..horey2

aih2..apa kena mengena pulak dengan tajuk aku hari nih kan..kalo korang nak tau, hari ni ada pilihanraya kat kampus aku..untuk pilih Jawatan Kuasa Perwakilan Pelajar la...:))
pasal calon2 tak yah cerita la kan..yang penting aku dah pangkah mana yang aku suka..ekeke

kalau korg nak taw..pilihan raya kat IPG ni tak de la sehebat macam kat U kan..xde demonstrasi2 ni..semuanya secara aman ja..:))



mari mengundi, peace!!
time ni aku dah siap pangkah calon2 yang aku suka..
siapakah mereka???
oppppps setiap undi anda adalah rasia..:))
yang penting tak sombong ngan aku..
bila jumpa mesti murah senyuman..
hihihi



suasana masa mengundi..macam nak exam pulak kan..

oklah..setakat itu sahaja celoteh saya pada hari ni kerana malam makin tua dan masa sangat menyemburui saya..saya perlu tidur sekarang untuk mendapat rehat yang secukupnya..apatah lagi saya sekarang masih terasa demam2 ayam..ekekeke..tetibe ape kes ngan aku ni???

*
*
*




jom makan ais krim pisang:))

4 comments:

Fadzli Amir said...

teringat masa mengundi kat UiTM dulu, tahun 1996. Main pangkah je, kenal pon org yg kami ngundi tu....

ijam ismail said...

sdp nye ice cream 2...
=)

nida husna said...

fazli : ktorng kat sini student xramai..tu yg boleh kenal semua..hihihi

nida husna said...

ijam : wawawa..nak? singget je tuh..;)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers