Thursday, January 27, 2011

cuti-cuti malaysia @ pantai Morib

salam..

aku nak sambung story lagi pasal aku pergi rumah akak minggu lepas..last day kat umah akak mak and abah dia bawak pergi picnic kat pantai morib..dengan adik2 dia sekali..
aku ni memang still jakun la kan..memang tak pernah pergi pon tempat ni..aku kenal morib ni pon sebab femes ngan tempat pembunuhan sosilawati dulu jer..ekekeke..



ni family kak farahin..

makan2 kat tepi pantai ni best..dengan angin sepoi2 bahasa..nyaman jer..miahaha..aku mmg teruja sikit la dapat picnic kat pantai macam ni ..makan2 santai2 dengan family kak farahin..mak abah adik2 kak farahin suma best2..
family aku jarang pergi pantai sebab kat kedah tak ada pantai best2..nak pergi pantai kena pergi langkawi la..jauh tu dari rumah aku..:))



part paling best..turun kat pantai walaupun panas giles2..kalo time air tak pasang boleh la main2 kat sini



ececeh..buat2 teruja pulak jumpa siput tuh



yezaaaa..aku jumpa kerang weyh..1st time taw dapat kutip kerang seniri..tapi dapat sekor jer..camne nak buat masak lomak??? kikikiki







korg tgk jelah muka budak nih..mls nak tulis apa2..hekhekhek



abah n adik kak farahin..mereka sangat baik hati



mak and adik kak farahin yang bongsu..kak farahin dah umo 23 pon ada lagi adik besau nih..yang aku pulak anak buah dah berderet..ekekeke..ni sebab maknya macam anak dara lagi..hahahahiperball..

ok..takat ni dulu aku merapu..
mood hari ni sangat gembira soronok n hepi sebab elaun dah masuk..yeyeyeh..boleh melancong lagi lepas ni..

2 comments:

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, macam best jer pantai morib tuu..
nak pi la nanti.. ;)

nida husna said...

pergi2,,best,,kikikikiki

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers