Saturday, July 9, 2011

2nd day Konvensyen guru-guru muda

Assalamualaikum =)

Alhamdulillah dah 2 hari aku kat UiTM Shah Alam ni. esok dah last. seronok2. tak sabar gile nak balik maktab. nak tido puas2. kan best kalau aku dapat cuti seminggu. tak payah pergi kelas. dapat la cuti puas2.ekekeke.malas punya pasal kan.
aku rasa macam tak mau tulis banyak2. ngantuk plus letih ni. esok kena bangun awal2 pagi jugak. woooo. manyak susah maaaaa. :)


gambar untuk hari ni harus ada. 

dari pagi sampai ke petang. dari petang sampai ke malam asyik dengar ceramah jer. ngantuk woo. memang aku tak segan silu tersengguk2 dalam dewan ni. hehehe. ada jugak time yang aku tertidur terus. jaga2 tengok dah nak habes. hahaha


ni sesi malam. sebelum majlis start. muka pun segar je lagi. 

geng2 IPG KPI


orang lain kusyuk jer dengar ceramah. tak macam aku. :)

ok la. aku perlu tidur. esok ada majlis penutupan oleh Timbalan PM. lalalala


5 comments:

Chegu Zubir said...

tido ek...kantoi2...hehehe

ZWAN SABRI said...

guru2 muda kenala besemangat.. xmo tido2 dalam ceramah k.. ;)

MySuaraBlog: Jom Tidur Sebelum Pukul 1 Pagi

nida husna said...

chegu zubir: kantoi kat sini takpe. jgn kantoi kat sana :)

nida husna said...

zwan : boring.tu yg tidur

LyNaAlyaa said...

Hye! Nak tahu SISTEM BUAT DUIT SAMBIL TIDUR? Jum belajar cara jana pendapatan di rumah. Berminat? Dapatkan LAPORAN EKSKLUSIF secara PERCUMA tentang system ajaib ini di sini --> http://bit.ly/mwPivE

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers