Monday, July 25, 2011

cuti-cuti malaysia @ Genting Highland ( Part 2)

Assalamualaikum =)

lepas check in hotel. pastu dah round2 tengok bilik. semayang siap semua kami keluar pulak nak main kat out door theme park. 

tunggu nak naik skyway dekat sejam jugak. penat woh menunggu. orang beratur kemain panjang. tekezut aku. tak sangka orang berduyun macam ni nak naik skyway. 


akhirnya berjaya jugak. macam ni rupanya skyway dari dekat. hahaha


pengalaman pertama naik skyway. terasa macam burung pulak. huhuhu. terima kasih nawal sebab ada abang sedara yang sponsorkan tiket skyway ni kat kita semua. sekali empat pulak tuh. :p


 
dah sampai ja kat atas ingat naik main kat outdoor theme park. sekali hujan la pulak. kabus pun tebal. takdapat la den merasa naik roller coaster. hihihi. last2 semua nak masuk snow world. bayar 20hengget sebelum masuk :)


muka kanak2 riang. rasa macam kat jepun pulak time ni. ekekeke


sangat seronok. rasa macam takmau keluar ja dari sini


takpayah pergi jauh2 nak merasa salji. pergi Genting sudah. hehehe. sebenarnya masuk dalam ni tak boleh bawak kamera or tepon. tapi kawan aku seludup gak. nak tangkap gambo pon kena sembunyi2 jer sebab ramai pekerja kat dalam ni. kalau nak gambar yang dorang tangkap jenuh la. rm35 sekeping.


dah keluar dari snow world tu kami jalan2 ja kat dalam2 ni. tak sangka kejap jer dah sampai paris. :P


syok gak tengok orang naik boat ni. tapi kami tak naik pon.


budak2 kelas aku. yang pergi ni pompuan ja semua. budak2 laki asyik busy je. susah nak pergi mana2 ngan depa.


nacam best gak tempat ni.tapi tak masuk gak. tengok dari luar je


syok jer tengok orang main.


pergi surau. semayang. pastu mintak la doa banyak2. :)


agenda seterusnya. masuk the pavilion ni sebab nak tengok persembahan Glitz. 


time ni orang tak ramai lagi. kami orang paling awal masuk .semangat punya pasal


boleh tunjuk pentas jer. time persembahan takleh tangkap gambar or rakam apa2. pengalaman pertama tengok persembahan Glitz. best gak. tapi ada jugak part2 yang sensored. biasa la kan persembahan mat saleh. mesti ada jugak pompuan2 menggoda kat atas pentas tu. hilang habes apa yang aku hafal. eceh. sok suci pulak. hahaha

ok jap lagi aku sambung lagi


2 comments:

Amy Syaquena said...

wah bestnya , lame dah amy x ke sana...

Nini Hartini said...

gi dgn kawan2 best kan... sakan bergambar. haha...

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers