Friday, July 8, 2011

dah jumpa Najib Razak

Assalamualaikum=)

hari ni dah hari kedua aku kat UiTM Shah Alam. sangat meletihkan. seharian tak dapat rehat tau. ada ja benda yang kami semua terlibat. sob3. teringat tilam empuk aku kat IPG KPI kesayangan aku tuh. tak sabo gila nak balik hari ahad ni.

ni waktu budak laki semua pergi semayang jumaat. lepas aku dah semayang zohor jalan2 jap jer kat UiTM ni. tapi mood bergambar kurang la sebab gila punya letih. ngantuk pulak tu. kekadang tu aku tersengguk2 jugak kat dalam dewan.


ni makan malam. yang tengah hari punya tak sempat nak snap. elok2 licin jer pinggan tu baru teringat. bagi aku makanan dia biasa2 ja. baik aku yang masak. hehe. tapi dah free of charge kan. terima jelaa.


nama program yang sebenar. 

tag. 24 kena kenai pakai ni. kalo hilang kena denda. hihihi. tipu jer


ni dah sesi malam. semua kena pakai baju batik IPG masing2 sebab ni kan majlis formal. majlis perasmian oleh PM. tapi isteri dia tak da pulak. 


ni student dari ipg mana entah. aku main snap jer



ni ipg Bahasa Antarabangsa. baju batik dorang sama macam baju batik ipg aku. cuma corak jer lain sikit. kalau tengok dari belakang memang aku kompius



dalam banyak2 kamera satu pun takmau amik gambar aku. sedih tau macam ni :)


nampak tak Najib tengah berucap tuh. aku duduk agak jauh la. tapi nampak jugak. kamera aku pulak koman jer. kalau pakai DSLR kan boleh zoom lebih sikit. 


video
ni video masa najib baru sampai. tapi tak nampak sangat pun. cukup la sebagai bukti aku dapat jumpa Najib hari ni. hehehe. selain tu menteri Asas Tani pun ada gak. sape tah nama. Datuk Noh Omar kot. hehehe


jeng3. sila tonton yer video ni. selain Najib, Siti ngan Datuk K pun ada tau. serius Siti lawa gile tadi. kalah aku. muahahaha. tapi aku tak leh pun salam2 ngan dia sebab apa entah. hahaha

video
tetiba terserempak pulak dengan kawan sekolah lama aku dulu. nama dia Farah dari IPG kampus Datuk Razali Ismail. Terengganu. tengok2 tak rugi jugak aku join program ni. hehe

ok la. aku kena tido pulak ni. esok seharian lagi program yang menanti aku. uwaaaa. malas gile rasanya. 

mari tengok kereta vios. DI SINI

2 comments:

ZWAN SABRI said...

ni perhimpunan IPG2 seluruh Malaysia ka nii? bestnye dpt jumpa najib.. ;)

MySuaraBlog: Barah Serang Lelaki Malaysia

nida husna said...

zwan : aah. ni perhimpunan ipg seluruh malay. hehehe

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers