Friday, July 22, 2011

siapa yang arif tentang blog?

Assalamualaikum =)

aku ada satu soalan ja nak tanya??


kenapa blog aku jadi macam ni? asal buka ja mesti keluar macam ni. tak suka. tak suka. baru malam ni ja jadi macam ni. 
sapa bijak dan pandai tolong aku. muahahaha. esok nak pergi genting dah ni. tak tenang nanti teringat blog macam ni. :p


3 comments:

eelobor said...

tak arif sangat tentang blog, tapi nak bertanya juga sbb mengalami masalah yang sama

Panglima7 said...

Assalam. Panglima7 berkunjung ke sini. Ini mungkin Panglima tahu...kamu kena masuk dalam profile dan cari authentication dan click button "No" atau pun padamkan URL jika ada di situ.

aLya maNip said...

blog alya pon jd cmnie..haha..xtaw nape..

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers