Monday, April 25, 2011

Baby Nurkheir 1st Giveaway : Si manja berbaju melayu

Assalamualaikum =)


aku dah join lagi satu GA oleh ummi dan baby Nur sempena ulangtahun ke 10 ummi dan abi Nur.

kalau nak join sila klik di sini =)


suka sangat bila cari2 dalam album tadi terjumpa gambar anak sedara ke 3 saya ni :)

Nama penuh : Muhammad 'Ammar Naufal bin Saifudin
Tarikh lahir : 23 September 2009
Ucapan Khas : Jadilah anak yang soleh dan taat kepada ibu dan ayah kamu serta berguna kepada agama. jangan lupa kat Mak Chaq yang selalu tukar pampers kamu ni :)
Referrer : tak ada sape2 tag pun. time blogwalking terserempak dengan GA ni. hehe
id follower : Nida Husna

saya tag :

3 comments:

Sis Aieda said...

tengs yep kak..
insyaAllah nanti aieda join ;)

nelly said...

Gud luck !

**::CIKNUURUL::** said...

wahh,trkjut d tagged,.hehe,.oke,insyallah CN join tp bkn kt blog CN la,hik3,.blog khas join cntest je,.tq yunk,.!n gdluck,.ehhe

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers