Thursday, April 14, 2011

SAYS.my(buat duit dengan facebook)

Assalamualaikum

pernah tak anda dengar tentang SAYS.my ? bagi sesiapa yang belum pernah dengar meh aku nak terangkan..
- benda ni lebih kurang macam nuffnang jer cuma ni untuk FB
- anda akan mendapat rm 0.20 per click dan rm1 untuk setiap orang yang join di bawah anda
- tugas anda sekarang ialah sign in, tapi masa nak sign in anda mesti sign FB anda
- lepas tu anda sebarkanla kat kawan2 anda sambil2 anda online FB tu

alaaaa..senang jer kan step2 tu..ajak kawan2 anda tu dengan cara yang penuh berkhemah dan sopan santun yer..hehehe





sila click di sini untuk join SAYS.my

7 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

mmg menarik, tp tak buat² pon lagi.. huuu~~~


tiket wayang free, jom! :)
TIKET WAYANG FREE AJE!

mykhalis said...

khalis ada join..tapi ta reti nak wat ape pun..wahahha

alongxp said...

nape xletak url invite kamu je...kan leh dpt RM1 klu diorg signup klu diorg masuk dr url kamu

nida husna said...

along: emm mcm tu ea..baru taw..hehehe..tq

alongxp said...

@mykhalis, klik mana2 campaign tu,share url yg ada tu...

@nida husna bila da login, g kat sini http://says.my/referral then copy url referal,cam url saya ni, http://says.my/alongxp/invite jdkn backlink kpd ayat says.my kamu tu...

nida husna said...

along : tq banyak2,, segala tunjuk ajar anda dihargai,,hehehe

MamaEma said...

a'ah..aka dah join pun..

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers