Sunday, April 17, 2011

untuk ex- 5 sumaiyah maktab mahmud alor setar

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah bersyukur sangat2 sebab assigment semua dah habes submit. sekarang ni cuma tnggu nak exam jer. yes2. sem ni dah nak habes tapi seksa la pulop nak tnggu exam ni. sebulan lagi tu. :)

hari ni dengan selambenya aku balik bilik awal sebab kuliah tak ada. walaupun pagi tadi dah kena warning awal2 kat perhimpunan tak boleh balik awal. hohoho. setakat ni aku dok buat jahat macam ni tak pernah kena apa2 lagi la. nasib baik. lagipun aku bukan ponteng kuliah, malas nak tnggu kat kelas jer. tu yang aku selalu cabut awal. :)

dah sampai bilik ni tak tau la pulak nak buat apa. badan rasa tak sedap. macam nak demam ja den ni. nasib baik ada panadol soluble ni. hehehe tu pun nak tulis dalam ni ka?? apa la aku ni. :)


hari ni budak2 yang apply KPLSPM dah start datang interview kat maktab aku ni. masa aku nak balik tadi ramai jugak budak2 dok tunggu untuk interview. mesti budak2 tu tengah cuak gila. macam aku jugak la dulu. yang pastinya aku dah lepas semua tu. gud luck yer kepada sesiapa yang dapat interview KPLSPM. adik aku seniri tak dapat. hehehe

bila tengok budak2 lepasan SPM tu tadi tiba2 aku teringat pulak kawan2 sekolah aku dulu. kawan2 kite terindu la kat kawan2 semua. dah lama kan kite tak jumpa. kite dah makin gemuk sekarang ni. kalo jumpa balik mesti kawan2 tak kenal kite dah. :p

huh rindu gila la kat srikandi2 Sumaiyah ni. best kan dok dalam kelas semua pompuan ja. nak buat apa pon tak kisah. time bulan posa kalo tak posa nak makan dalam kelas pon boleh kan2. hehehe 

Yasarah : awat tak penah msj aku ha???
Mizah    : bila nak dating ngan aku ni??
Azirah   : lama menghilang yer. dah dapat kawan baru lupa kat aku la tu :)
pipah    : best tak dok kat maktab? hehe junior aku
syidah  : profile pic kat FB takleh blah. tak sabo nak jadi lawyer yer?
syitah   : yang ni pon satu. menghilangkan diri gak. nanti posting kat sabah sama2 yer.
tiyah    : antara hg ngan aku sapa kawen dulu ni? haha
tirah     : rajin2 singgah la kat FB aku
anis     : belagak takmau habaq result STPM kat aku. hehehe
saadah: dok Pendang ja pon tapi tak pernah terserempak pon
NAZA: hahaha. naza? bila nak bawak aku pi rumah hg ni?
fatin    : sory la hari tu aku offline YM tiba2. hihihi
timah  : hg ngan Nabil bila nak kawen ni?
Aimi   : hg dok mana ea sekarang?
mek qah : dok kat Nilai lagi ka?
Wafa'  : hg blajaq kat mana sekarang?

* tehah ngan izati num tepon pon aku tak da. hehehe agak kejam. ada lagi tak nama yang aku tak sebut? maklumla dah tua2 ni mana nak ingat semua.



dok jalan2 kat lappy aku tetiba terserempak ngan gambar ni.. best sangat jadi sweet seventeen. sekarang dah 20 weyh. 
bila tengok gambar ni rupanya ramai lagi yang aku tak sebut nama. hihi. ampun yer Wan, Madihah, Dik Ton, Qurratul, Farah, Amira, Che Ah. hampa ingat tak kat aku ni? :)


last day SPM. rasa bebas macam burung baru keluar dari sangkar ja time ni. hehehe



dok menunggu nak exam apa entah masa ni. i love u girls. 



oooops. aku dah lupa la tuan rumah sewa kita nama apa. yang aku ingat nama rumah ni Yasmeen. Mizah, ayah mertua hang nama apa ek?  :)



berani lepak kat sini time Mak Cik Leha tak da ja. kalo tak jangan harap. 
... tetiba teringat sebelum exam Syariah, ingatkan pencuri masuk rumah P.Cik rupanya P.Cik yang buat suspen. :p ...




kali terakhir dating ngan hampa. time ni kuar sebab nak beli barang sebelum masuk U. lepas tu kita dah tak jumpa kan. maklumla masing2 dah jumpa kawan baru. kawan lama mana nak ingat sangat dah. termasuk la aku kan. hehehe

pesanan penaja yang terakhir sekali. hampa semua kalau nak kawen jangan langkah bendul aku na sebab aku yang paling tua antara hampa. betol kan? aku sorang je kan lahir bulan satu? hehe
lagi satu nanti kalau dapat kad kawen aku semua wajib pi OK ! wajib bawak hadiah besar untuk aku. 
Azirah kata nak sponsor potpuri, tunaikan yer. hahaha

ok la kawan2 aku nak ke London kejap. mata dah layu macam pokok yang dah 10 hari tak siram. untuk srikandi2 Sumaiyah lepas baca ni jangan lupa komen. baru aku taw hampa sayang aku ka tak. :)



15 comments:

eRza farEeha said...

ttbe rindu time sekolah..:)

nida husna said...

erza : jom kembali ke sekolah :)

Miecyber said...

OPss tersilap masuk kelas lah pulak huhuhuhuh

Ikan Patin Temerloh

nida husna said...

miecyber : kalo tersilap kena kuar balik la,,heheh

NurNasihah said...

hoi !apasal aku hg boleh lupa ... !

nida husna said...

hehehe.. org tua weyh

relevan said...

Kan main korang ..mana g cikgu2 korang?..

nida husna said...

cikgu kat rumah..muahahaha

nelly said...

teringat sekolah ~~~~

FasiHaH SupiaN said...

salam nadia...maaf, sy baru dapat online..ok, untuk buat komen tu keluar kat link baru bila klik, kene tukar setting...

ok, klik Settings > Comments > Comment Form Placement > Pilih Pop-up windows. ok? :)

nida husna said...

nelly : sekolah mane ? :)

nida husna said...

fasihah : tq Fasihah.. :)

Yas Sara said...

hahahaha....respond p'tama ak tok post ang nih...ang wt ak lg2 b'tmbh rndu gn kenangan kita kt maahad... sori r weh...bkn saja2 xmau msj ang...cuma ak segan gn ang...ngeh3...gedix gler... btw, 5 SUMAIYAH mmg terbaek r!!! sgt2 rndu kalian...:)

cik NuHa said...

nida...!!! rindu ank jg...follow la aku balik weh...:-(

nida husna said...

mcm mana aku nak follow weyh.. hg private

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers